Geen:  Hoge bedrijfskosten en dure verpakkingen.

 

Wel:    Persoonlijk advies en A- kwaliteit, natuurzuiver hondenvoer voor een budget

            prijs!

            Bestellingen vanaf 35 Euro worden door ons gratis thuisbezorgd. *

 

Bij Kyno2go handelen we vanuit onze passie voor honden. U zult bij ons dan ook alleen voer van de allerbeste kwaliteit vinden. We zijn er dan ook erg trots op om officieel verkooppunt te mogen zijn van de vers vlees producten van KIVO.
KIVO kompleet vers voer (KVV) onderscheid zich door haar uitzonderlijke kwaliteit tegen een verrassend concurrerende prijs.

 

Of uw hond nu groot is of klein, extra gevoelig of regelmatig sportprestaties moet leveren. Wij hebben voor elke levensfase het juiste voer. Wij adviseren u graag bij uw keuze en brengen het bij u thuis.

 

Bezorging

Bezorging in de regio Eindhoven, Helmond, Nuenen, Son & Breugel, Sint Oedenrode en Veghel

 

* Voor bestellingen buiten ons bezorgingsgebied gelden mogelijk aanvullende verzendkosten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Iedere week vindt de bezorging op woensdag plaats. U kunt ons dan aan het einde van de middag/ begin van de avond verwachten.

 

Gedurende deze tijdstippen bezorgen wij uw bestelling bij u thuis of op een ander adres naar keuze (binnen het bezorgingsgebied

 

Gedurende deze tijdstippen bezorgen wij uw bestelling bij u thuis of op een ander adres naar keuze (binnen het bezorgingsgebied)

 

 

KIVO Petfood in de media

Webwinkel Keurmerk