Welke Voeding voor mijn hond?

 

Bij Kyno2go hebben we voor elke hond, in elke levensfase, het juiste voer.
Iedere hond heeft, afhankelijk van ras, levensfase en activiteit, een unieke voedingsbehoefte. Ondanks het feit dat we u hierin graag adviseren, willen we u hier een inleiding geven over soorten hondenvoer.

Er bestaan in de wereld van hondenbrokken helaas nog erg veel kwaliteitsverschillen. De meeste honden krijgen dagelijks hetzelfde hondenvoer voorgeschoteld. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat uw hond alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt.
Alle varianten van Kyno2go bevatten Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica. Dit ondersteunt een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en de natuurlijke weerstand. Kyno2go natural dogfood bevat absoluut geen chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

 

Geëxtrudeerde brokken

 

Geëxtrudeerd brokken worden op temperaturen boven de 100 graden Celsius verhit. Hierdoor zetten de bestandsdelen zich uit en worden de brokken krokant. Dit heeft een positief effect op het voorkomen van tandsteen.
In het verleden werden alle hondenbrokken op deze wijze bereid.
Het verhitten was noodzakelijk om de granen te ontkiemen. Anders dan de mens kan een hond onbewerkte plantaardige bestandsdelen niet verteren. Bij het voer van Kyno2go worden alle bestandsdelen vooraf bewerkt waardoor de voeding optimaal te verteren is.

Geperste brokken

 

Geperste brokken worden op een veel lagere temperatuur verhit, in ieder geval onder de vijfenzeventig graden Celsius. De brokken worden onder grote druk samen geperst waardoor het volume af neemt. In de maag gedragen de brokken zich vergelijkbaar als bijvoorbeeld vers vlees. (Ze zetten niet uit zoals bij geëxtrudeerde brokken wel het geval is.) Dit maakt dit type brokken ideaal om in combinatie met vers vlees te voeren.